21–27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında düzenlenen “Geleneksel Ağrı Mutfağı” etkinliği,
Ağrı Valisi Sayın Mustafa KOÇ, eşi Neslihan GÜL KOÇ Hanımefendi ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.
Etkinliğe Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Vasip YILMAZ, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Yusuf EFE, Yavuz LAÇİN, Yönetim Kurulu Üyeleri Harun KARAMAN, Fedil ATAŞ ,Osman AYDEMİR katılım sağladılar.
Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası standında ilimizin yöresel yemeklerinden olan bulgur pilavı ve turşu katılımcılara ikram edildi.
İlimizin Yöresel tatlarının tanıtıldığı etkinlikte, katılımcılar Ağrı mutfağının zenginliğini yakından deneyimleme fırsatı buldu.
Continue Reading