Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Saim ALPASLAN İlimizde kurulması düşünülen Gıda Toptancılar Sitesi ve Zahireciler Sitesi kurulumu ile ilgili Ağrı Valisi Sayın Dr.Osman VAROL”a bilgi ve talepleri bir rapor halinde iletmek üzere ilimizdeki gıda toptancıları ve zahireci üyelerimiz ile bir araya geldi. Toplantıya Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Vasip YILMAZ,Ağrı Tarım ve Orman İl Müdürü Kenan ENGİN, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Gıda Meslek Komitesi temsilcileri olan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yavuz LAÇİN ve Meclis Üyesi Gökhan Demir ile ilimizdeki Gıda Toptancıları ile Zahirecileri katıldı.Toplantıda Gıda Toptancıları ile Zahireci üyelerimizin Gıda Toptancılar Sitesi ve Zahireciler Sitesi yapılması için talep ve istekleri dinlendi.Tüm toplantıya katılan Gıda Toptancıları ile Zahireci üyelerimize teşekkür ederiz.