Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Saim ALPASLAN Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı kutlama mesajında bayramın, İslam alemine barış, huzur ,sağlık ve refaha vesile olmasını diledi.
Rahmetiyle birlikte bereket dolu günlerin yaşandığı bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını ifade eden ALPASLAN şunları dile getirdi:
“Bir kez daha mübarek Ramazan Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milli ve dini duygularımızın, inançlarımız, örf ve adetlerimizin uygulanıp sergilendiği, , kardeşlik ve dostluk bağlarımızın arttığı, birliğimizin şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği, küskünlerimizin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği günlerdir. Verdiği huzur ve insan olmanın yüceliğiyle birleşen bayram sevinçlerimiz geleceğe yönelik umutlarımızı yeşertmekte, birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve bütün İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlar; birlik ve beraberlik içerisinde, sağlık,barış ve sevgi dolu nice bayramlara ulaşmayı dilerim.”dedi.